VEWIN
http://www.vewin.nl

Nieuwe directeur drinkwatersector

Drs. Theo J.J. Schmitz (54) is per 1 februari 2004 benoemd tot Directeur van de Vereniging van Waterbedrijven in Nederland (VEWIN).

VEWIN vertegenwoordigt de Nederlandse drinkwatersector. VEWIN behartigt de belangen van haar leden op nationaal en Europees niveau. Tevens fungeert VEWIN als kennis- en informatiecentrum.

Theo Schmitz is tot eind januari Directeur Strategie & Public Affairs bij NOB Holding te Hilversum. Hij draagt hier zorg voor strategie-onderdelen van het privatiseringsproces van het Nederlands Omroepproduktie Bedrijf, waaronder het Masterplan Media Park.

Theo Schmitz heeft ruime ervaring met belangenbehartiging in brancheverband. Na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit was hij o.a. werkzaam bij het Ministerie van Financiën en de werkgeverskoepel VNO/NCW. Daarna was hij Directeur van het Algemeen Nederlands Verbond Reisondernemingen (ANVR) en het Nederlands Bureau voor Toerisme (NBT). Hij bekleedde diverse bestuursfuncties in Europese ondernemerskoepels te Brussel.

Theo Schmitz woont in Voorburg, is getrouwd en heeft 4 kinderen.

EINDE PERSBERICHT

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:
Janet Coenen, 06 - 53 68 57 82, coenen@vewin.nl

30 jan 04 13:34