Ingezonden persbericht



- P E R S B E R I C H T -

Roxen Internet Software positief gestemd over afgelopen kwartaal

Rotterdam, 30 januari 2004 - TNO; ADP; RFV; Bonnier; Kintent en andere organisaties hebben gekozen voor Roxen CMS. Naast vele nieuwe licentiecontracten is Roxen ook verheugd over de uitbreidingen van de licenties en projecten bij bestaande klanten zoals bijvoorbeeld Randstad Holding; Telegraaf TijdschriftenGroep en bij Hogescholen.

Resultaat voor elke maat, maakt het succes van Roxen CMS.

Roxen CMS kenmerkt zich als een 'out-of-the-box'oplossing voor Inter-, en Intranet sites, hierdoor is Roxen CMS snel inzetbaar en gemakkelijk te implementeren en te gebruiken. Een intranet voor middelgrote organisaties kan bijvoorbeeld binnen enkele weken volledig in gebruik zijn met behulp van Roxen. Uitgroeien naar een complete web-infrastructuur met vele integratiemogelijkheden en groei van sites, bezoekers, artikelen et cetera. Roxen CMS is gebaseerd op open standaarden als XML en Java en dat tegen allerzinst redelijke licentievergoedingen. Daarnaast blijft het de flexibiliteit en openheid om als organisatie zelf modules te kunnen ontwikkelen ''Met Roxen's oplossingen realiseren organisaties systemen waarmee websites voor Internet of Intranet niet langer het domein zijn van een webmaster alleen, maar specialisten van deze organisaties, variërend van public relations tot human resources en bijvoorbeeld per afdeling, kunnen hun eigen verantwoordelijkheid krijgen", aldus Jan van der Veen, verantwoordelijk voor Roxen Internet Software in de Benelux. "Zonder kennis van bijvoorbeeld html onderhouden zij de actuele inhoud van de website.

Roxen Internet Software Benelux BV

Roxen Internet Software is een toonaangevende producent van professionele Web Content Management software voor het bouwen, publiceren en onderhouden van Inter-, Intra- en Extranet sites. Roxen's software stelt medewerkers van organisaties in staat documenten op het web te publiceren zonder nieuwe terminologie en concepten, of het gebruik van een gespecialiseerd authoring tool te moeten leren. Wanneer content regelmatig aan wisseling onderhevig is, omdat meerdere afdelingen, personen hun informatie op het Internet willen zetten, levert Roxen de oplossing: Roxen CMS. Internationaal en nationaal hebben al vele organisaties voor Roxen gekozen, waaronder: Holland Media Groep (RTL); Provincie Flevoland; Vrije Universiteit Amsterdam; TempoTeam; Universal Pictures; Kintent; Telegraaf TijdschriftenGroep; B&C International; e.v.a. Internationaal werken onder andere organisaties als Bonnier; Ericsson; ABB Finance; MCI Worldcom; Volvo; Granada; Scania; RFV en RealNetworks met Roxen.


---

Meer informatie:

Roxen Internet Software Benelux BV; Jan van der Veen

Tel: +31 (0)10 - 711 4 1 17
Email: info-nl@roxen.com
Internet: website : http://www.roxen.nl