Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 30/1

Bergen op Zoom, 30 januari 2004

Politie controleert verkeer

STEENBERGEN: Donderdagavond heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op de Rondweg te Steenbergen. De controle was gericht op alcohol, het voeren van de juiste verlichting en het dragen van de autogordel. Tien bekeuringen zijn er uitgedeeld voor foutieve of kapotte verlichting. Een automobilist kreeg een boete van 200 en een rijverbod van 2 uren omdat hij reed onder invloed van alcohol. Twee automobilisten hadden geen gordels om en twee bestuurders konden geen rijbewijs tonen.

Politie verwijst sneeuwballen gooiende jongens naar Halt

BERGEN OP ZOOM: Donderdag zijn twee 13-jarige jongens uit Bergen op Zoom aangehouden aan de Boulevard. Beide knapen gooiden sneeuwballen naar voorbij rijdende autos. Dit kan gevaarlijk zijn voor het verkeer. De twee knapen hebben een verwijzing gekregen naar bureau Halt.

Dader(s) inbraak gevlucht zonder buit

ROOSENDAAL: In de nacht van donderdag op vrijdag is er melding gedaan bij de politie dat er een inbraak in een bedrijf plaats vond aan de Zwaanhoefstraat. Toen de politie arriveerde zagen zij een auto staan. In en rondom de auto bevonden zich beeldschermen en computers. De politie heeft met behulp van een politiehond het pand doorzocht. Daar ontdekte ze dat er een aantal kantoorruimtes in het bedrijf opengebroken was. De dader(s) is niet meer aangetroffen. Zij hebben waarschijnlijk de bewakers gezien waarna ze zijn gevlucht met achterlating van de auto. De auto bleek gestolen te zijn en was voorzien van gestolen kentekenplaten. De politie heeft de auto meegenomen naar het bureau voor sporenonderzoek.

Bron: Karen de Groot