Persberichten district Den Bosch

's-Hertogenbosch 30-01-2004

GORDELCONTROLE

'S-HERTOGENBOSCH - Donderdagmiddag is een gordelcontrole gehouden op de Veemarktweg in 's-Hertogenbosch. Er werden 250 voertuigen gecontroleerd. 16 bestuurders werden bekeurd omdat ze hun autogordel niet om hadden. Ook werden er nog drie bekeurd omdat ze niet handsfree zaten te bellen.

ILLEGALE VREEMDELINGE AANGETROFFEN

DRUNEN - Donderdagavond is bij een controle aan het Plataanplein in Drunen een 27-jarige Bulgaarse vrouw aangetroffen. De vrouw bleek illegaal in Nederland te verblijven. Ze is overgedragen aan de vreemdelingendienst.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING EX-VRIENDIN

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van donderdag op vrijdag is een 28-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 32-jarige ex-vriendin in haar woning in 's-Hertogenbosch te hebben mishandeld. De man was de woning van zijn ex-vriendin binnen gedrongen, waar hij de vrouw had mishandeld. De vrouw is de woning uitgevlucht en is door buren opgevangen. Ze raakte bij de mishandeling licht gewond.
De man is voor verder onderzoek ingesloten.

HENNEPKWEKERIJEN AANGETROFFEN

'S-HERTOGENBOSCH - Bij een controle aan de Bossche Pad in 's-Hertogenbosch zijn in drie schuurtjes hennepkwekerijen aangetroffen. Er werden in totaal ruim 340 planten aangetroffen. In drie andere schuurtjes en een container werden kwekerijen aangetroffen waar geen planten stonden. Ze waren wel volledig ingericht. Alle planten, en apparatuur is in beslag genomen en vernietigd. Tegen drie bewoners, een 41 jarige vrouw, en twee mannen van 43 en 60 jaar is proces-verbaal opgemaakt.