Persberichten district Maasland

Oss 30-01-2004

MAN AANGEHOUDEN BIJ DIEFSTAL

HEESCH - Donderdagavond rond 23.30 uur werd door de bewoner van een woning aan het Akkerveld in Heesch een man betrapt die uit zijn schuurtje een fiets wilde weghalen. De bewoner kon de man, een 22-jarige man uit Heesch, aangehouden en overdragen aan de politie. De 22-jarige man is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN

OSS - In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 00.30 uur is op de Molenstraat in Oss een 26-jarige man uit Oss bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 4 uur.

JONGEREN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

OSS - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn rond 01.00 uur twee jongeren van 17 jaar uit Oss aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht op de Kortfoorstraat in Oss een abri te hebben vernield. Aan de hand van door getuigen opgegeven signalementen kon het tweetal in de omgeving worden aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

HUISELIJK GEWELD

OSS - In de nacht van donderdag op vrijdag is een 50-jarige man uit Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 47-jarige echtgenote en hun 17-jarige zoon in hun woning te hebben mishandeld. Ook had de man gedreigd de vrouw van de trap te gooien De man is voor verder onderzoek ingesloten.