Politie Zeeland


Z-0633-2004 DIEFSTAL TAS

Vrijdagmiddag tussen 14.00 uur en 14.30 uur is een 30-jarige vrouw uit Middelburg in een school aan de Zuidsingel in Middelburg bestolen van haar tas.
De vrouw had haar tas rond 14.00 uur in de gang gezet. Rond 14.30 uur ontdekte ze dat haar tas, met daarin waardepapieren, was weggenomen.


W-0634-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

Vrijdagmiddag rond 12.40 uur is een 22-jarige automobilist uit Vlissingen aan de Paul Krugerstraat in zijn woonplaats gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 1,6 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.


Z-0635-2004 AANRIJDING IN SLUIS

Vrijdagmiddag rond 15.55 uur vond er op de Grote Maagdenstraat in Sluis een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 32-jarige automobiliste uit Jabbeke (B) stond geparkeerd in een parkeervak aan de Grote Maagdenstraat.
Toen ze wegreed verleende ze geen voorrang aan de op de Grote Maagdenstraat rijdende
81-jarige automobilist uit Knokke-Heist (B).
Er was alleen materiële schade.


W-0636-2004 BELEDIGING

Vrijdagmiddag rond 17.30 uur is een 30-jarige man uit Oost-Souburg in de Scheldestraat in Vlissingen aangehouden wegens belediging.
De man had zijn auto in de Scheldestraat geparkeerd en had de meter niet gevuld voor hij wegging.
Toen hij een winkel uitkwam werd hij net door een parkeercontroleur bekeurd. Hierop beledigde de man de parkeercontroleur. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


O-0637-2004 AANRIJDING IN GOES

Vrijdagmiddag rond 14.45 uur vond er op de kruising Schengestraat, Westsingel in Goes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bedrijfsauto.
De 28-jarige bestuurder van de personenauto uit Goes reed over de Schengestraat komende uit de richting van de Zuidvlietstraat.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van links komende
19-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit de gemeente Borsele.
Er was alleen materiële schade.


O-0638-2004 AANRIJDING IN KAPELLE

Vrijdagmiddag rond 14.35 uur vond er op de Wemeldingse Zandweg in Kapelle een aanrijding plaats tussen een ambulance en een personenauto.
De 44-jarige bestuurder van de ambulance uit Middelburg reed over de Wemeldingse Zandweg komende uit de richting van Wemeldinge.
Op het moment dat hij linksaf een erf op wilde rijden werd hij ingehaald door een 31-jarige automobilist uit Vlissingen. Door de aanrijding raakte de personenauto van de weg en reed door de voortuin van een woning aan de Wemeldingse Zandweg. Hij kwam tot stilstand tegen een boom.
Een 22-jarige man uit de gemeente Kapelle, die als inzittende in de personenauto zat, werd voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het Oosterschelde ziekenhuis.