GRADUATE SCHOOL OF INT. MGT.

Services Leadership Symposium op 30 januari 2004 in Maastricht

Op vrijdag 30 januari 2004 organiseert de Graduate School of International Management (GSIM) van Universiteit Maastricht in samenwerking met de Association for Services Management International (AFSM International) een internationaal Services Leadership Symposium in Kasteel Vaeshartelt te Maastricht. Het Services Leadership Symposium is een uitnodiging voor iedereen die zijn kennis en ervaring met betrekking tot service management wil delen met andere (inter)nationale experts op dit gebied. Voor meer informatie zie ook onze website www.gsim.nl/symposium

De focus ligt op drie onderwerpen: E-Service / Interactive Service Delivery, International Service Management en Customer/Employee Leadership, die besproken zullen worden door sprekers en discussiepanel-leden van Hewlett Packard, Purdue University, Universiteit Maastricht, University of New South Wales, Océ, Arizona State University en IBM.

Het Services Leadership Symposium is op een unieke manier opgezet, daar de onderwerpen zowel vanuit het academisch perspectief als vanuit de praktijk besproken worden. Het symposium biedt de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen in academisch onderzoek op het gebied van dienstverlening te bespreken, als ook te leren van de ervaringen van topmensen uit het bedrijfsleven.

Dit symposium is de officiële opening van het nieuwe Executive Master Programma in International Service Management dat de Graduate School of International Management in September 2004 zal starten.

De Graduate School of International Management (GSIM) is de business school van de door AASCB geaccrediteerde Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde, Universiteit Maastricht. GSIM biedt opleidingen en trainingen aan voor het regionale, nationale en internationale bedrijfsleven. De portfolio van GSIM bestaat uit (Executive) Master Programmas, MBA Programmas en postdoctorale master programmas en kortlopende trainingen.


---

---