Ingezonden persbericht

Stichting Kappen Nou! verhuist



HOOFDDORP, 20040130 -- Stichting Kappen Nou! is het jaar 2004 goed begonnen met het betrekken van een nieuw pand. Aan de Marktlaan 41A te Hoofddorp is het secretariaat vanaf heden gevestigd. Vanuit deze centraal gelegen locatie worden alle activiteiten van de Stichting uitgevoerd. Kappen Nou! houdt zich bezig met het voorkomen en bestrijden van zinloos geweld in het openbaar.


Stichting Kappen Nou! vindt geweld niet gewoon, en wil mensen zich daarvan bewust maken door goede informatie te geven over geweld en de bestrijding daarvan. Aan scholieren en studenten verstrekt zij bijvoorbeeld gratis informatiepakketten, waarmee zij een werkstuk of presentatie kunnen voorbereiden met als onderwerp Zinloos Geweld.

Momenteel zijn de vrijwilligers van Stichting Kappen Nou! bezig met de realisatie van een publiciteitscampagne en het werven van fondsen, donateurs en vrijwilligers. Deze zijn absoluut noodzakelijk om het werk van de Stichting te kunnen blijven voortzetten. De website wordt momenteel omgevormd naar een professionele interactieve site waarop zeer veel informatie te vinden is. Vanuit het nieuwe secretariaat zal Kappen Nou! zich blijven inzetten om geweld in onze samenleving terug te dringen. Uw steun is van harte welkom via gironummer 4282 t.n.v. Stichting Kappen Nou!, Marktplein, 2132 DA Hoofddorp. Tel. 023-5577754. E-mail: ikwil@infonou.nl.



Ingezonden persbericht