Ingezonden persbericht


ENORM EN YOUNITED HEALTHCLUB BREDA LANCEREN ENORM ENERGY BAR

PERSBERICHT

VOOR DIRECTE VERSPREIDING

Breda, 30 januari 2004 - ENORM. BV en 'Younited' hebben een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ENORM. Energy Bar. ENORM. Energy Bar zal half februari officieel worden geopend. Het is een combinatie tussen een sandwichbar, lounge en newscafé.

Het thema is 'relax-refresh-reload'. De inrichting is minimalistisch en internationaal. Quadrant uit Groningen tekende voor het design. De kaart is modern en verrassend. Op de kaart staat een aantal bekende ENORM. sandwiches, zoals de Club Sandwich en de Hot Sandwich. Verder is de kaart aangevuld met diverse salades, noedelgerechten en pasta's. Ook de ENORM. Energy Drink en de ENORM. koffies (HOT STUFF) zijn weer verkrijgbaar. Op korte termijn zal er ook weer bezorgd worden bij bedrijven. The Communication Company (TCC) heeft de branding en merkstrategie weer voor haar rekening gekomen. De uitstraling is nog sterker geworden." Rudwin Pieëte, directeur Younited: "ENORM. en Younited vullen elkaar perfect aan. We verwachten dat het een groot succes wordt".

ENORM. Energy Bar is begonnen als een droom die nu werkelijkheid is geworden. Younited is buiten vernieuwend ook zeer ambitieus. Binnen 2 jaar zullen er minimaal 6 vestigingen zijn. We nodigen iedereen uit voor een rondleiding en kennismaking alvorens de officiële opening plaatsvindt. EINDE.