Rijn & Venen, 14.15 uur

Utrecht 31-01-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Man overvallen

WOERDEN Vrijdagavond omstreeks 22.40 uur werd een man op de Frans Halsstraat overvallen door drie knapen. Ze bedreigden de man met een wapen en eisten geld.

Signalement van de drie daders:

Allen hebben een klein postuur, tussen de 15 en 17 jaar, ook droegen ze alledrie een sjaal voor hun gezicht, gebreide mutsen en wijde donkere jassen.

De verdachten begonnen aan zijn tas te trekken, maar vluchtten even later zonder buit. Eventuele getuigen van deze overval worden verzocht contact op te nemen met de politie van Woerden, via tel. 0900-8844.

Niet voldoen aan vordering en wildplassen

MIJDRECHT De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag om 03.00 uur een 18-jarige en een 32- jarige man uit Mijdrecht op de Dorpsstraat aangehouden voor het niet voldoen van een vordering.

De 18-jarige man kreeg een boete voor wildplassen. De 32-jarige man was het daar blijkbaar niet mee eens en begon zich er mee te bemoeien. Na diverse vorderingen werd hij daarop aangehouden. Ook de 18-jarige man werd aangehouden, omdat hij het niet eens was met de aanhouding van de 32-jarige man en deze belemmerde. Beiden werden meegenomen naar het bureau.

Rijden onder invloed

MAARSSEN De politie heeft op de Maarssenbroekse Slag een alcoholcontrole gehouden. In totaal werden 43 blaastesten afgenomen. Tot tevredenheid van de politie bleek niemand onder invloed van alcohol te rijden. Wel werden bekeuringen uitgeschreven voor het rijden zonder gordel (3x), rijden zonder verzekering (1x), APK vervallen (1x) en onterecht voeren van mistverlichting (1x).

Logodief aangehouden

ABCOUDE Een eigenaar van een geparkeerde auto op de Theodorus de Leeuwlaan heeft een 14-jarige jongen op heterdaad betrapt toen de jongen het autologo wilde stelen. De man hield de jongen aan en belde de politie. Deze nam de dader mee naar het bureau en lichtte de ouders in. De jongen zal een alternatieve HALT-straf ontvangen.