Politie Zeeland


Z-0648-2004 AANHOUDING VOOR MISHANDELING

Vrijdagavond rond 22.30 uur zijn in het uitgaanscentrum van Terneuzen vier personen aangehouden die verdacht worden van het mishandelen van een 52-jarige Terneuzenaar.
De 52-jarige man werd in een horecagelegenheid in zijn woonplaats door de 4 personen, allen Terneuzenaars in de leeftijd tussen 17- en 26 jaar, zodanig mishandeld dat hij even het bewustzijn verloor.
De aanleiding ligt in de relationele sfeer.
De vier zijn ingesloten.

Z-0649-2004 RIJDEN ONDER INVLOED
Op de Scheidingstraat in Eede is afgelopen nacht rond 03.30 uur een 48-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen aangehouden voor rijden onder invloed.
Hij had 1,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken, kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.

Z-0650-2004 AANHOUDING NA ACHTERVOLGING
Afgelopen nacht rond 05.15 werd de politie getipt dat in een horecapand in de Noordweststraat in Sas van Gent een persoon aan het inbreken was.
Toen de politie arriveerde schoot de persoon het pand uit, sprong op een fiets en snelde er vandoor.
Na een korte achtervolging werd hij in zijn kraag gevat.
Hij was in het bezit van inbrekerswerktuigen en zijn buit; een klein geldbedrag.
De man, een 30-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen is ingesloten.

O-0651-2004 AFGEVALLEN LADING
Vanmorgen rond 07.20 uur is de auto van een 29-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland behoorlijk beschadigd geraakt doordat ze over een tuinstoel is gereden op de Delingsdijk in Serooskerke (S).
Een andere automobilist heeft de gietijzeren tuinstoel waarschijnlijk verloren. De politie verzoekt dan ook aan deze automobilist om kontakt op te nemen, zodat de schade geregeld kan worden.

O-0652-2004 WIELEN VAN AUTO WEGGENOMEN
Van een personenauto die geparkeerd stond in de Bierstraat in Sint Annaland zijn afgelopen nacht twee wielen met moeren, wieldoppen, velgen en banden weggenomen.
De eigenaar trof vanmorgen zijn auto aan op blokken.
Een schadebedrag is niet bekend.

W-0653-2004 VERF OP AUTO, SCHUTTING EN GEVEL
Vrijdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur hebben onbekenden op een auto die geparkeerd stond in de Schoolstraat in Oostkapelle en de gevel en de schutting van een woning in dezelfde straat verf gespoten.
En schadebedrag is niet bekend.

Politie Zeeland