Persberichten district Aa & Dommel

Boxtel 31-01-2004

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

VUGHT - Vrijdagmiddag is een 31-jarige man uit Oosterhout aangehouden. De man had op de Helvoirtseweg in Vught een 32-jarige plaatsgenootje met een stok geslagen. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis aan har verwondingen laten behandelen. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN

BOXTEL - In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.00 uur is op de Vic. Van Alphenlaan in Boxtel een 37-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 4 uur.

JONGEREN BEKEURD VOOR BELEDIGING

SCHIJNDEL / SINT OEDENRODE - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee jongeren bekeurd voor het beledigen van politiemensen. In Schijndel op de Vicaris Aertsweg beledigde en schold een 17-jarige jongen uit Schijndel twee politiemensen uit. In Sint Oedenrode op de Markt deed een 25-jarige man uit Sint Oedenrode hetzelfde bij twee politiemensen. Hij deed dat uit onvrede omdat een bekende van hem voor wildplassen werd bekeurd.

AUTO IN SLOOT

BOXTEL - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.40 uur werd gemeld dat op de Gestelseweg in Boxtel een auto in de sloot was gereden. Ter plaatse bleek dat een 19-jarige man uit Sint Michielsgestel door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de weg was geraakt in de sloot was gereden. De man raakte bij het ongeval gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Daar het vermoeden bestaat dat hij onder invloed was is van hem een bloedproef genomen.

TE VEEL GEDRONKEN OP BROMFIETS

VUGHT - In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.50 uur is op de Taalstraat in Vught een 18-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod.

AUTO UIT DE BOCHT, BESTUURDER TE VEEL GEDRONKEN

SINT OEDENRODE - Zaterdagmorgen rond 07.50 uur werd gemeld dat op de Kerkdijk in Sint Oedenrode een auto uit de bocht was gevlogen en in de sloot was beland. Ter plaatse bleek een auto bestuurd door een 46-jarige man uit Someren uit de bocht was gevlogen en in de sloot te zijn beland. Bij controle bleek, dat de man te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor werd hij bekeurd. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 4 uur.

INBRAKEN IN AUTO'S

LIEMPDE / DEN DUNGEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is in een vijftal auto's die geparkeerd stonden aan de Essenstraat, Pauwkesstraat, Looeind en de Peelandstraat in Liempde ingebroken. Van de auto's werd steeds een portier opengebroken. Uit de auto's werden de radio-cdspelers gestolen. Uit een van de auto's werd ook het in de auto verstopte frontje gevonden en meegenomen.
Ook in vier auto's die in Den Dungen geparkeerd stonden aan Hennepveld, Staakakker en Zetterdonk werd ingebroken. Uit deze auto's werden ook de autoradio-cdspelers gestolen. Bij een van de auto's werd ook het radiofrontje dat in het dashboardkastje lag gestolen. Afneembare frontjes kunnen beter niet in de auto worden bewaard. Neem ze mee naar binnen als de auto wordt geparkeerd, zodat de radio niet te gebruiken is.