Persberichten district Den Bosch

's-Hertogenbosch 31-01-2004

MAN AANGEHOUDEN MET PEPERSPRAY

'S-HERTOGENBOSCH - In het Paleis van Justitie aan de Leeghwaterlaan in 's-Hertogenbosch is vrijdagmiddag bij de toegangscontrole een 63-jarige man uit België aangehouden. De man bleek in het bezit te zijn van een busje peperspray. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is heengezonden.

JONGEREN AANGEHOUDEN

'S-HERTOGENBOSCH - Vrijdagavond zijn twee jongens, 16 en 20 jaar uit 's-Hertogenbosch, aangehouden. Rond 21.00 uur werd een vechtpartij gemeld in de Helftheuvelpassage in 's-Hertogenbosch. De jongens hadden ruzie gekregen met enkele meisjes, waarbij klappen zijn gevallen. De jongens zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de vechtpartij.

JONGENS AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

'S-HERTOGENBOSCH - Vrijdagavond zijn twee jongens, 17 jaar uit 's-Hertogenbosch, aangehouden. Door getuigen werd gezien dat het tweetal rond 23.45 uur op de Leeghewaterlaan in 's-Hertogenbosch de ruiten van een geparkeerde auto vernielden. De twee werden op aanwijzing van de getuigen aangehouden. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze later die nacht heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 32-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht in een horecagelegenheid aan Kruisstraat in 's-Hertogenbosch een 34-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 01.00 uur is op de Parade in 's-Hertogenbosch een 29-jarige man uit Rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg naast de bekeuring ook een rijverbod van 2 uur.

MANNEN AANGEHOUDEN

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee mannen aangehouden. Rond 03.00 uur wilden twee politiemensen een man bekeuren voor het wildplassen op de Markt in 's-Hertogenbosch Terwijl ze daar mee bezig waren kwam er een andere man bij staan die er zich mee bemoeide. Nadat de politiemensen deze man hadden verzocht door te lopen, keerde hij zich samen met degene die werd bekeurd tegen de twee agenten en probeerden ze hen te lijf te gaan. Het tweetal is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

'S-HERTOGENBOSCH - Zaterdagmiddag is een 66-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij op een parkeerterrein aan de Helftheuvelpassage in 's-Hertogenbosch een 21-jarige andere man uit 's-Hertogenbosch met een scherp voorwerp te hebben bedreigd. Hert tweetal had een geschil over een parkeerplaats waarop de 66-jarige man de jongere man bedreigde. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.