Digitale Gemeente Houten

Davis Cup team bij tennisvereniging De Doordraaiers

zaterdag 31 januari 2004 - Bron: C.M. de Groot

Afgelopen week waren de leden van het Davis Cup team in Houten. Ze waren te gast in de blaashal van Tennisvereniging De Doordraaiers. Sjeng Schalken, Martin Verkerk, Raemon Sluiter en Paul Haarhuis spelen komend weekeinde tegen Canada in Maastricht.

Onder leiding van hun coach Tjerk Bogtstra hebben ze gebruik gemaakt van de blaashal. Terwijl het buiten sneeuwde werkten de heren zich in het zweet op het gravel. Het was voor hun een goede voorbereiding voor het gravel in Maastricht en ze waren blij dat ze bij De Doordraaiers terecht konden. Ze waren dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van de banen. Gravel is volgens deze toptennissers de fijnste ondergrond om op te tennissen en het minst blessuregevoelig.

Als u ook wilt tennissen bij De Doordraaiers; bel dan met Joke van Meerveld, tel: 6350426. Dan kunt u het komende seizoen al op deze gravelbanen tennissen.

Website tennisvereniging De Doordraaiers
Zie het origineel

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).