Nederlands Openluchtmuseum

Arnhem, 15 januari 2004

Banenmarkt in het Nederlands Openluchtmuseum
Zaterdag 31 januari van 13.00 tot 16.00 uur!
Maak kennis met een uniek werkplek
en ontmoet je toekomstige collega's

In het Nederlands Openluchtmuseum stappen jaarlijks 300000 bezoekers binnen in het dagelijks leven van hun ouders en voorouders. Mede dankzij onze enthousiaste medewerkers beleven zij een onvergetelijke dag.

Medewerkers gezocht
Voor het zomerseizoen (1 april t/m 31 oktober) zoekt het Openluchtmuseum gemotiveerde medewerkers voor Entree, Kassa, HollandRama, Horeca, Educatie, en Presentatie. Of je nu jong bent of al meer ervaren, fulltime, parttime of in de vakantie wilt werken, het Openlucht-museum biedt vele mogelijkheden. Ook zijn er diverse functies voor vrijwilligers!

Ben je geinteresseerd?
Kom dan op zaterdag 31 januari tussen 13.00 en 16.00 uur naar het Openluchtmuseum en maak vrijblijvend kennis met het park, de werkzaamheden en met de mensen van het museum. En wie weet vind jij een nieuwe baan en wij een leuke collega!

Nederlands Openluchtmuseum
Schelmseweg 89
6816 SJ Arnhem
tel: 026-357 6192
(dagelijks 9.00 tot 12.00 uur)

Poffertjes bakken, gasten bedienen, met (school)kinderen op project, kaartjes verkopen, koffie serveren, bezoekers informeren, verhalen vertellen, herinneringen naar boven brengen, klederdrachten demonstreren, `herfstklussen', boter maken, bouwen, `ploegen en eggen' en andere kindererf-projecten, publiek begeleiden in HollandRama, papier scheppen, pannenkoeken bakken etc etc.

Contact info@openluchtmuseum.nl with questions or comments regarding this site.
Copyright 2003, Nederlands Openluchtmuseum Arnhem, BOF Inc. (Built on Fridays). All rights reserved.