Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 27-01-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 31 januari
Radio 2 ­ 16.00 uur

MylÈne d'anjou in tros muziekcafÉ

Mylène d'Anjou is bekend van haar cabaretprogramma's en als presentatrice. Theaterbezoekers weten dat haar stem kippenvel kan oproepen en dat is op haar cd 'Star' niet anders. Zaterdag 31 januari komt ze langs in TROS MUZIEKCAFÉ en geeft dan live een staaltje van haar kunnen.

Het album van Cash on Delivery heet 'C.O.D.'s Deliverance' en bij de countryliefhebbers zijn het geen onbekenden want deze band bestaat al sinds 1996 en ze hadden ooit Ilse DeLange als zangeres. Ilse is haar eigen weg gegaan en ook Cash on Delivery heeft niet stilgezeten. Hun album bevat uitsluitend originele countryliedjes en die worden gezongen door Wim van de Vliert en Jacqueline van der Griend.

'Transit Cellophane' is de titel van het laatste album van Nighthawks at the Diner, die zich hebben vernoemd naar een albumtitel van hun muzikale held Tom Waits. De cd wordt door muziekkenners geroemd om de sfeer: vergelijkingen met het Berlijn van de jaren dertig, of Parijs in dezelfde periode doemen steeds weer op. Muziek vol geheimen, verlangens en dromen. En toch gewoon een band uit Nederland.

En zoals altijd tijdens de voorronden hoopt presentator Hadassah de Boer ook deze week de winnaars van de tweede voorronde van het Nationaal Songfestival 2004 te begroeten.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Surf voor foto's en meer informatie naar www.trosradio2.nl.