Politie Limburg-Noord

Gewonden bij aanrijding (aanvulling bericht 2-2-04)

Venlo 03-02-2004 - Bij het verkeersongeval op de Weselseweg is maandagavond een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Zutphen zwaar gewond geraakt. Hij raakte bekneld en is door de brandweer bevrijd. Hij is met been- en inwendig letsel, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen waar hij is opgenomen.

De man reed rond 22.10 uur met zijn combinatie vanaf de autosnelweg (A67) over de Weselseweg richting Venlo. Bij de verkeerslichten kwam hij in aanrijding met een vrachtwagen die voor hem stond, deze werd bestuurd door een 43-jarige man uit Nieuwbeierland. Deze man liep nekletsel op en is naar het ziekenhuis in Venlo gebracht.

Door de aanrijding raakte zowel een derde vrachtwagen (bestuurd door een 51-jarige man uit Eindhoven) die voor de laatstgenoemde vrachtwagen stond en een personenauto (bestuurd door een 33-jarige vrouw uit Venlo) die eveneens voor het rode verkeerslicht stond betrokken bij de aanrijding. Deze bestuurders raakten niet gewond. De Weselseweg is in verband met takelwerkzaamheden enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer.