Ingezonden persbericht


Persbericht:

Schiphol-Rijk, 3 februari 2004

CityZapper start online verkoop stedenreizen in samenwerking met ATP, The Advanced Travel Partner

CityZapper is gestart met de verkoop van online stedenreizen in samenwerking met ATP, The Advanced Travel Partner. Via de website van CityZapper (www.cityzapper.nl) kan de bezoeker de meest uiteenlopende informatie vinden over steden en wat daar te doen is. Reserveringen worden afgehandeld door ATP. Christian Clerx (Multi Channel Marketing), reist als steward de hele wereld over en kwam zo op het idee om deze website te beginnen. "Passagiers willen altijd weten 'what's hot and what's not' en de crew weet als geen ander de leukste adresjes overal ter wereld te vinden!"

In ATP vindt CityZapper een professionele partner in de reisbranche. ATP beschikt over een uniek en geavanceerd boekingssysteem dat als techniek achter www.cityzapper.nl 'hangt'. Dit maakt het voor de klant bijzonder eenvoudig om een reis te boeken.

Over CityZapper (www.cityzapper.nl)
CityZapper is een nieuwe Nederlandse website gericht op het verschaffen van leuke adresjes betreffende uitgaan, musea, hotspots en restaurants van steden overal ter wereld. De website is een initiatief van media en concept bureau Multi Channel Marketing. De tips komen van airline crew, expats en andere CityZappers. "De site is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Elke maand wordt een andere stad onder de aandacht gebracht. Onze site is een must voor iedereen die in weinig tijd toch zo veel mogelijk wil zien en doen!" Daarnaast kunnen op de website stedentrips, hotels en vliegtickets worden geboekt. Voor meer informatie kijk op www.cityzapper.nl

Over ATP, The Advanced Travel Partner
ATP, The Advanced Travel Partner, is met een 20-tal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa en de Verenigde Staten één van de grootste zakelijke reisondernemingen die ons land telt. Daarnaast beschikt ATP over een eigen afdeling groepsreizen, sportreizen & incentive-reizen en is zij gespecialiseerd in congress en destination management. Ook heeft ATP diverse vakantiereisbureaus in Nederland. ATP vervult al jaren een voortrekkersrol op het gebied van automatisering en internet, onder meer met het specifiek voor de zakelijke markt ontwikkelde producten Ticket Window en ATP Direct en met haar website www.atp.nl waar een brede keuze aan online reisproducten voor de vakantiemarkt te vinden is.

Noot voor de redactie,