Stad Utrecht, 15.40 uur

Utrecht 03-02-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Overval op woning

UTRECHT- Op woensdag 28 januari werd een overval gepleegd op een woning aan de Nansenlaan.

Omstreeks 20.40 uur werd er aangebeld bij een woning van een vrouw (gegevens onbekend). Na het opendoen van de deur drongen enkele mannen de woning binnen en bedreigden de vrouw met een wapen. De vrouw werd in een kamer geduwd. De woning werd doorzocht maar tot zover bekend werden er geen goederen weggenomen.

Direct na de melding werd in de omgeving een groot onderzoek ingesteld. Aan de hand van de gegeven signalementen konden in de omgeving 2 Utrechters in de leeftijd van 18 en 19 jaar worden aangehouden. Na onderzoek op het bureau werden deze mannen weer in vrijheid gesteld zij bleken niets met de zaak te maken te hebben.

Gewapende overval

UTRECHT Dinsdagmorgen vond op een supermarkt aan de van Heuven Goedhartlaan een gewapende overval plaats.

Omstreeks 07.30 uur drongen drie verdachten de supermarkt binnen en eisten onder bedreiging van vermoedelijk een vuurwapen en een mes, geld van één van de medewerkers. De verdachten verlieten het pand aan de zijde van de Pearsonlaan.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze overval. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Marco Polo, tel.: 0900 88 44.