Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg (03/02)

Tilburg, 3 februari 2004.

13-jarige jongen opgepakt na diefstal

GOIRLE - Een 13-jarige jongen uit Tilburg is gisteravond om tien voor zeven aan de Lodewijk van Deysseldreef aangehouden. Hij wordt verdacht van de diefstal van een damesfiets. Deze diefstal pleegde de jongen met enkele vriendjes, die inmiddels het hazenpad hadden gekozen. De politie onderzoekt de zaak.

Politie haalt geluidsapparatuur uit huis na overlast

TILBURG - In een woning aan de Jupiterstraat hebben agenten vannacht rond één uur de geluidsapparatuur inbeslag genomen. Gisteravond en vannacht had de politie van buurtbewoners diverse meldingen gekregen dat de bewoner door het draaien van keiharde muziek de buurt wakker hield. Omdat er na aanbellen en op de deur kloppen van de politie niet werd open gedaan, is de politie de woning met een machtiging van een hulpofficier van justitie binnengetreden. In de woning troffen de agenten twee mannen van 40 jaar oud aan. Die waren onder invloed van alcohol en drugs. Tegen het duo wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zwervers aangehouden na openbreken garagebox

TILBURG - Aan de Gasthuisring hebben agenten vanmorgen rond kwart voor acht een 41-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij had een garagebox opengebroken om daar te kunnen verblijven en overnachten. Hij kreeg een dagvaarding mee terzake huisvredebreuk.

8 bekeuringen bij roodlicht controle

TILBURG - Aan de Hart van Brabantlaan vielen vanmorgen tussen acht uur en tien over halfnegen, acht bekeuringen. Op de kruising Hart van Brabantlaan en de Gasthuisring reden deze acht weggebruikers door een rood licht.

Aanhouding na bedreiging met mes

TILBURG - Een 20-jarige Tilburger is vanmiddag rond kwart over twaalf aangehouden, nadat hij een 25-jarige plaatsgenoot met een mes had bedreigd en de banden van de Tilburger had lek gestoken. Kort daarvoor had het duo ruzie gekregen over het rijgedrag. Hierop volgde na een woordenwisseling een korte vechtpartij, waarna de verdachte naar huis is gegaan om een mes te halen en daarmee de banden van zijn opponent lek stak. De verdachte is in verzekering gesteld.

Politie houdt man met openstaande boetes aan

TILBURG - Rond twaalf uur vanmiddag hebben agenten tijdens hun surveillance aan de Hoevense Kanaaldijk een 35-jarige man uit Tilburg aangehouden die nog twee boetes van in totaal 1.339,25 euro had openstaan. Omdat de man het geld niet bij zich had is hij ingesloten.

Man aangehouden na controle illegale storting

TILBURG - Een 33-jarige man uit Tilburg is vanmorgen om half twaalf aangehouden. hij werd gecontroleerd op verdenking van een illegale stort van zwart zand aan de Hoevense kanaaldijk. Bij verdere controle bleek dat de verdachte nog een vonnis van 75 euro had openstaan. Deze is betaald, waarna de man weer naar huis kon.

Winkeldievegge aangehouden

TILBURG - In een winkel aan de Broekhovenseweg is vanmiddag rond kwart over twee een 41-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden nadat ze betrapt werd bij de diefstal van levensmiddelen ter waarde van 8.56 euro. Met een dagvaarding werd de vrouw weer in vrijheid gesteld.

Bron: Carel Bouman