ROTTERDAM SCHOOL OF MANAGEMENT
http://www.fbk.eur.nl

EUR studenten maken 'Investors Guide for South Korea'

In juni 2003 bezochten 28 studenten van de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit) Zuid-Korea. In het kader van de International Business Study, jaarlijks georganiseerd door de vereniging van bedrijfskundestudenten Sviib, werd onderzoek gedaan naar investeringsmogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in Zuid-Korea. Tevens werden contractonderzoeken voor negen Nederlandse ondernemingen uitgevoerd. Voor de onderzoeken is o.a. gesproken met chaebols als Hyundai, LG, Daewoo en Samsung.

Op 6 fbruari a.s. zal de IBS tijdens het seminar 'Doing business in Korea' het boek 'Investors Guide for South Korea' presenteren.

Tijdens het seminar zullen de onderzoeksresultaten naar de investeringsmogelijkheden worden gepresenteerd. Verwachte bezoekers naast de onderzoekers zijn de Koreaanse ambassadeur, de KOTRA, de EVD, Burgemeester Opstelten, mr Pieter van Vollenhoven, en andere geĂŻnteresseerden.

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de volgende IBS alweer in volle gang. Voor 2004 is als bestemming Thailand gekozen.

Noot voor de pers
Seminar 'Doing business In Korea'
6 februari 2004
van 15.30 tot 17.45 uur
Erasmus Expo, Tokyo zaal
Erasmus Universiteit Rotterdam (campus Woudestein)

Meer informatie:
Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit Rotterdam Afdeling Communicatie & Externe Betrekkingen
drs. Bas Schreiner (tel.:+31 (0)10-4081831, e-mail: bschreiner@fbk.eur.nl

Heeft u interesse om bij het seminar aanwezig te zijn of wilt u meer weten over IBS 2004,
dan kunt u mailen naar ibs@sviib.nl

Rotterdam School of Management (RSM), de business school van de Erasmus Universiteit, is een internationaal topinstituut op het gebied van managementonderwijs en -onderzoek. De school behoort tot de internationale top van de business schools en is vermaard vanwege haar internationale uitstraling en vernieuwende programma's.


03 feb 04 16:43