INTEROUTE BENOEMT VEENHUYZEN TOT MARKETING MANAGER

Amsterdam, 3 februari 2004 Interoute, Europa s snelst groeiende leverancier van zakelijke telecommunicatiediensten, benoemt per heden Erwin Veenhuyzen (53) tot Marketing Manager van Interoute Benelux & Nordics. Hij wordt verantwoordelijk voor de positionering van het bedrijf in de Benelux en Scandinavië. Naast de wholesale markt zal Veenhuyzen zich met name richten op de uitbreiding van diensten aan de grootzakelijke markten.

Erwin Veenhuyzen is een all-round marketeer met meer dan 20 jaar ervaring in de IT- en telecommunicatiesector. Voor zijn overstap naar Interoute was Veenhuyzen Marketing Director Nederland bij Equant. Daarvoor zat hij op management niveau bij Connectware EMEA, SynOptics Communications Europe, Olivetti Italië, ITT Business Systems, Texas Instruments en ICL.

Erwin brengt uitgebreide ervaring en deskundigheid met zich mee. Wij zijn er van overtuigd dat hij de juiste man is om onze commerciële activiteiten in de voor Interoute succesvolle wholesale markt en snel groeiende grootzakelijke markt te leiden zegt Berend Jan van Maanen, Country Manager, Interoute Benelux & Nordics.

Interoute is leverancier van zakelijke telecommunicatiediensten door heel Europa. Het bedrijf is eigenaar van een van Europa s grootste en meest geavanceerde glasvezelnetwerken. Interoute is al jaren een belangrijke speler op de wholesalemarkt, en levert diensten aan grote telecombedrijven en Internet Service Providers (ISPs). Interoute groeit sterk in het segment grootzakelijke markt met een compleet portfolio van internationale data-, telefonie- en internetproducten.

Interoute is eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak en data in Europa verzorgt intelligente netwerkservices voor uiteenlopende bedrijven waaronder telecommunicatiebedrijven en grote ondernemingen. Interoute heeft een eigen glasvezelnetwerk van 18.000 km en reikt tot in alle belangrijke Europese zakencentra in Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Genève, Hamburg, Londen, Madrid, Milaan, München, Nice, Parijs, Rome, Rotterdam, Stuttgart, Wenen en Zürich. Voor meer informatie over Interoute: http://www.interoute.com