Ingezonden persbericht

Professioneel document management van Nederlandse bodem

WAALRE, 20040203 -- Vandaag lanceert VDD IQware B.V., een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in document en kennis management oplossingen, de nieuwste versie van het volledig in Nederland ontwikkelde softwareproduct Hyarchis.Net.


Hyarchis.Net is een robuust en flexibel in te richten document en kennis management product voor midden tot grote ondernemingen. Het pakket is volledig gebaseerd op het Microsoft.Net platform waardoor het op eenvoudige wijze te integreren is met uw primaire bedrijfsprocessen en pakketen van derden. Diverse organisatie, waaronder de ABN Amro Bank, maken reeds gebruik van Hyarchis.Net

"Door gebruik te maken van deze op Microsoft.Net gebaseerde document management oplossing kunnen organisaties flexibele en schaalbare oplossingen ontwikkelen om kosten te optimaliseren en om uiteindelijk de concurrentiepositie te verbeteren", aldus Rob Geerings, Product Manager Hyarchis.Net. "Hyarchis.Net stelt organisaties in staat documenten tijd, plaats en apparaatonafhankelijk te raadplegen."

Over VDD IQware B.V.

VDD IQware B.V. is een onafhankelijke software producten die zich reeds sinds 1995 richt op de markt van papierarm werken en document en kennis management. VDD IQware B.V. is sinds 1999 Microsoft Partner.

"VDD IQware B.V richt zich op het aanbieden van, in het bedrijfsproces geïntegreerde, oplossingen voor papierarm werken. Dit met het doel een aanzienlijke kwaliteit- en productiviteitsverhoging voor de klantorganisatie te realiseren.", aldus Andre van de Doelen, Directeur VDD IQware B.V.