Gemeente Uithoorn

VERGADERING RAADSCOMMISSIE VOOR RUIMTE, LEEFOMGEVING EN MIDDELEN

Op woensdag 4 februari a.s. vergadert de commissie RLM vanaf 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis, Laan van Meerwijk 16. Op de agenda staat:


1. Opening

2. Agenda commissievergadering

3. Verslag RLM 4 januari 2004

4. Actielijst RLM

5. Ingekomen stukken

6. Mededelingen portefeuillehouders

7. Regionale aangelegenheden

8. Presentatie toelichting RVVP

9. Presentatie Projectteam toekomst Amstelland
10. Benoeming nieuwe leden welstandscommissie
11. Evaluatie wegsleepregeling

12. Begrotingswijzigingen en de Stand van de post Onvoorzien
13. Rondvraag

14. Sluiting

Toelichting bij agenda:
Ad 8 Presentatie RVVP
Op verzoek van wethouder Verbruggen zal mevrouw Muk van Ravels, projectleider van het RVVP (Regionaal Verkeers en Vervoers Plan) een presentatie houden. De verwachting is dat deze presentatie ongeveer 30 minuten duurt. Daarna gelegenheid voor vragen en discussie.
Ad 9 Presentatie Projectteam toekomst Amstelland Deze presentatie wordt gehouden op verzoek van wethouder De Leeuw. De heer Geert Timmermans van de dienst Ruimtelijke Ordening Amsterdam licht toe welke projecten van de GIOS-gelden (Groen In en Om de Stad) zullen worden verwezenlijkt. (15 min.) Ad 10 Benoeming nieuwe leden welstandscommissie Verantwoordelijk wethouder Verbruggen, besluitvorming in raad 26 februari
Ad 11 Wegsleepregeling
Onderwerp komt van lijst ingekomen stukken (verzoek VVD). Verantwoordelijk wethouder: Verbruggen.

Spreekrecht bij commissievergaderingen.
Burgers kunnen over de geagendeerde punten bij de behandeling van dat onderwerp gedurende maximaal 30 minuten het woord voeren. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord. De spreker voert het woord, nadat de voorzitter hem dit heeft verleend.

Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken meldt dit tot 10.00 uur op de dag van de vergadering aan de griffier, drs. H.J. Volkers. Tel.: 0297-513963 of e-mail: griffie@uithoorn.nl