Stadsdeel Zeeburg

Heropening wijkcentrum Obiplein 16

Op woensdag 4 februari opent het wijkcentrum Obiplein 16 zijn deuren voor bewoners, zelforganisaties en buurtcomités. Graag nodigen wij u uit voor deze officiële opening.

Het wijkcentrum Indische Buurt is van binnen verbouwd en geheel opnieuw ingedeeld. Er zijn onder andere flexibele werkplekken gecreëerd die door groepen en organisaties uit de buurt kunnen worden gebruikt. Onder leiding van een architect hebben de gebruikers het ontwerp voor de inpandige verbouwing zelf opgesteld. De totstandkoming van het definitieve ontwerp en de voortgang van de verbouwing was te volgen via de website van het stadsdeel, het prikbord op de gang van het Obiplein 16 en via de vertegenwoordigers van de organisaties binnen het ontwerpteam.

De opknapbeurt van het wijkcentrum Indische Buurt is onderdeel van het Investeringsprogramma voor sociale accommodaties in Zeeburg. Alle welzijns-, sport- en onderwijsgebouwen in het stadsdeel worden aangepakt.

Programma 4 februari

Tijdstip: 19.00 - 21.00 uur
Plaats: Obiplein 16

19.00 Entree
19.15 Welkomstwoord, Ilhan Tuna, stadsdeelwethouder 19.20 Procesverloop ontwerpteam, Aleid Kerkmeer, afdelingshoofd Facilitaire dienst Sac-Amstelstad
19.25 Officiële (her)opening, Lars Nanninga, oud-stadsdeelwethouder
19.30 Rondleiding door het gebouw:

* Uitleg Flexwerkplekken, Bruno van Veen, directeur van Opbouwwerk Zeeburg

* Het ontwerp en het gebouw, Aletta van Aalst, Architecten en Ingenieursbureau Van Aalst en Partners.

20.00 Borrel en hapjes