Stadsdeel Zeeburg

Schoonmaak Karavaan gaat rijden

Op woensdag 4 februari start de extra schoonmaakactie van het stadsdeel. Op die dag zal in een deel van de Indische Buurt de Schoonmaak Karavaan rijden. Onkruid wordt weggehaald, illegaal aangeplakte posters worden verwijderd, rondom de huisvuilcontainers wordt goed schoongemaakt, een veegploeg komt voorbij en het grofvuil wordt nog eens extra opgehaald. Kortom een extra schoonmaakbeurt voor de straat.

Route schoonmaak karavaan
De Schoonmaak Karavaan rijdt op 4 februari door de volgende straten:
* Kramatweg tot de Ternatestraat

* Ternatestraat

* Soembawastraat

* Niasstraat

* Menadostraat

* Makassarplein

* Makassarstraat

* Gorontalostraat

* Boeroestraat

In 2004 zal de karavaan nog 7 keer door het de Indische Buurt gaan. Binnenkort vindt u op deze website de overige routes van de karavaan.

Stadsdeel Zeeburg voert de komende jaren een grote campagne voor een schone, hele en veilige Indische buurt. Lees verder... Wij vragen u om uw huishoudelijk afval altijd ín de container te gooien. Grof vuil kan alleen op de vaste inzameldag op de stoep worden gezet vóór 7.30 uur. Wij halen het dan dezelfde dag op. Heeft u op andere dagen grof vuil, dan kunt u het elke dag zelf naar het afvalpunt brengen aan de Cruquiusweg 90.

Help mee de Indische Buurt schoon te houden!
Van 29 maart tot en met 9 april wordt in de Indische Buurt de grote voorjaarsschoonmaak gehouden. Wilt u meedenken over de te houden acties? Geef uw mening in het discussieforum.