Gemeente Son en Breugel


Milieuvergunningen 4 februari
Publicatiedatum: 02-02-2004

Kennisgeving Verklaring Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders maken bekend dat, gelet op artikel 8.19, lid 5 van de Wet mi-lieubeheer, zij een verklaring ingevolge artikel 8.19, lid 2 onder c, van de Wet milieubeheer hebben afgegeven aan:


· Tridec, metaalbewerkingsbedrijf gelegen aan Ekkersrijt 6030 in Son.
· G.M. de Rooy en Zn, Transportbedrijf gelegen aan Ekkersrijt 2037 in Son.

De verklaringen en de daarbij behorende stukken kunnen worden ingezien bij de gemeente Son en Breugel sector grondgebiedzaken, Europalaan 2, 5691 EN Son, tijdens openingstijden.

Ingevolge artikel 20.1 en 20.13 van de Wet milieubeheer kan tegen deze verklaring beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Alvorens beroep kan worden ingesteld, moet ingevolge artikel 7.1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar worden gemaakt tegen deze verklaring door uiterlijk 16 maart 2004 bezwaar in te dienen tegen deze verklaring. Het bezwaarschrift moet zijn gericht aan ons college en kan worden toegezonden naar burgemeester en wethouders van Son en Beugel, Postbus 8, 5690 AA Son.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste het volgende bevatten:

- naam en adres indiener;

- dagtekening;

- een omschrijving van de verklaring waartegen het bezwaar is gericht;


- de grond van het bezwaar.
Wij wijzen er op dat het indienen van een bezwaarschrift geen schorsende werking heeft.
De verklaring treedt na afloop van de bezwarentermijn in werking, tenzij gedurende deze termijn om een voorlopige voorziening wordt verzocht. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s-Gravenhage en dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. De verklaring treedt niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.