Gemeente Woudrichem

03/02/2004
Ontwerp bestemmingsplan De Rietdijk 2004

Vanaf 30 januari 2004 ligt gedurende vier weken het ontwerp bestemmingsplan De Rietdijk 2004 tijdens kantooruren ter inzage bij de afdeling VROM. Voor het inzien van het plan buiten kantooruren kunt u telefonisch een afspraak maken, telefoon (0183) 308144.

Het plan is tweeledig van opzet. Enerzijds voorziet het plan in een gewenste uitbreiding van het bestaande bedrijfsterrein De Rietdijk aan zowel de oost- als de westzijde. Anderzijds voorziet het plan in het opstellen van een eenduidige actuele juridische regeling voor het gehele bedrijfsterrein.

Het bestaande bedrijfsgebied is momenteel geregeld in drie verschillende bestemmingsplannen. Er bestaat nadrukkelijk behoefte aan één duidelijke bestemmingsregeling voor het gehele gebied.

Het plan is in het kader van de inspraak onder de naam ontwerp bestemmingsplan "De Rietdijk 2002" in procedure gebracht. Naar aanleiding hiervan is het plan op onderdelen gewijzigd.

Tijdens de terinzagetermijn kunt u schriftelijk uw zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.