Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Garuda lanceert nieuw zomer vluchtschema

Amsterdam, februari 2004...Garuda Indonesia, de nationale luchtvaart-maatschappij van Indonesië, gaat per 1 april over op het nieuwe zomer vluchtschema. Garuda vliegt vier maal per week vanaf Amsterdam rechtstreeks via Singapore naar Jakarta. Vanaf Jakarta is eenvoudig door te vliegen naar één van de 20 bestemmingen binnen de Gordel van Smaragd. Vanaf Singapore, Jakarta of Denpasar zijn andere bestemmingen in de regio, zoals Tokio in Japan en Perth in Australië bereikbaar.

Vluchtschema per 1 april 2004
Amsterdam - Singapore - Jakarta
Vertrek (dagen) dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag Vluchtnummer GA 975
Vertrek en aankomst (tijd) vertrek 14.30 uur - aankomst 10.40 uur

Jakarta - Singapore - Amsterdam
Vertrek (dagen) maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag Vluchtnummer GA 974
Vertrek en aankomst (tijd) vertrek 21.40 uur - aankomst 08.30 uur

Onderhoud
Vanwege onderhoud aan de toestellen worden er van 30 april tot en met 12 juni geen vluchten uitgevoerd op vrijdag vanuit Jakarta en op zaterdag vanuit Amsterdam. Zie voor meer informatie over Garuda Indonesia en de dienstregeling www.garuda-indonesia.nl.

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië met vier rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Jakarta. De luchtvaartmaatschappij beschikt over een jonge en moderne vloot, waaronder toestellen van het type Boeing 747-400 en 737-400 en Airbus 330-300, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Informatie over de dienstregeling is te vinden op www.garuda-indonesia.nl.