Ingezonden persbericht


Merc@sh BV en Microsoft Business Solutions sluiten partnerovereenkomst

Microsoft Navision add-on voor Human Resource Management en salarisverwerking

Schiphol-Rijk, 4 februari 2004 - Microsoft Business Solutions heeft een partnerovereenkomst gesloten met Merc@sh BV. De overeenkomst betreft een door Merc@sh ontwikkelde add-on voor het ERP-pakket Microsoft Business Solutions-Navision. De add-on breidt Microsoft Navision uit met functionaliteit voor Human Resource Management (HRM) en salarisverwerking en is geschikt voor organisaties in uiteenlopende branches.

De Merc@sh-add-on is opgebouwd uit twee modules die volledig geïntegreerd zijn met Microsoft Business Solutions-Navision. De module HRM stelt organisaties in staat alle HRM-gegevens op gestructureerde en logische wijze op te slaan en bij te houden. Gedacht moet worden aan gegevens over competenties van medewerkers, maar ook met betrekking tot werving en selectie, beoordeling en functionering, opleidingen en cursussen en formatieplaatsbezetting. In de module Salaris kunnen organisaties salarisgerelateerde gegevens, zoals fiscale en sociale gegevens, CAO- en bedrijfsspecifieke regelingen opnemen en relateren aan specifieke medewerkers. De add-on is sinds mei vorig jaar beschikbaar. "We hebben tot nu toe tien implementaties gerealiseerd en krijgen daar positieve reacties op", zegt Jeroen Klaver, directeur van Merc@sh BV. "Het voordeel van de modules is, dat ze volledig geïntegreerd samenwerken met de andere modules van Microsoft Navision. Dit betekent dat een klant slechts één ERP-oplossing hoeft aan te schaffen en deze kan uitbreiden met verschillende functionaliteiten, zoals HRM en salarisverwerking. Daar komt bij dat veel bedrijven het prettig vinden de personeels- en salarisverwerking in eigen huis te laten plaatsvinden en dat levert aanzienlijke kostenbesparingen op." De add-on is beschikbaar voor zowel Microsoft Business Solutions-Navision 3.70 als voor de Microsoft Business Solutions-Navision Standard-editie.

Microsoft Business Solutions-Navision is speciaal ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf om interne, zakelijke processen te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Behalve de uitgebreide editie is er voor kleine bedrijven met één tot tien gebruikers ook een speciale editie leverbaar: Microsoft-Navision Standard. Microsoft Business Solutions levert haar producten uitsluitend via partners, die de basisfunctionaliteit ervan aanvullen met een brede variëteit aan branchespecifieke oplossingen. De partners vormen dan ook een onmisbare schakel tussen Microsoft Business Solutions en de gebruikers van de software.

Merc@sh
Merc@sh is een full-service kennisorganisatie in de markt van HRM en Salarisverwerking. Zij ontwikkelt en onderhoudt technisch hoogwaardige HRM en SALARIS oplossingen en richt zich op middelgrote tot grote ondernemingen, waarbij professionaliteit en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Naast het ontwikkelen en onderhouden van de applicaties, biedt het bedrijf ook een aantal diensten aan op het gebied van pre-salesondersteuning voor het partnerkanaal, consultancy, projectmanagement en helpdeskfunctie.