Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


4 februari 2004


Zelhem - Fietser komt ten val bij aanrijding


Een 11 jarige fietser uit Zelhem is 3 februari, omstreeks 15.10 uurgewond geraakt toen een 5 jarig jongentje op de Velswijkweg over stak.De fietser zag het jongentje niet op tijd toen deze plotseling overstak waarbij hij ten val kwam. De jongen is meegenomen naar het Slingeland Ziekenhuis voor onderzoek.


Doetinchem - winkeldiefstal


Een 60 jarige vrouw uit Anspijk (Gld) is 3 februari, omstreeks 14.55 uur aangehouden in een winkel aan de Hamburgerstraat voor diefstal.Het personeel gaf aan dat de vrouw meerdere malen van en naar haar auto was gelopen. Met haar toestemming heeft de politie in haar auto gekeken waar diverse goederen lagen afkomstig uit de winkel. De goederen hadden een waarde van rond de 70 euro.
Na verhoor is ze heengezonden met een transactie van 210 euro.


Doetinchem - 10 jarige jongen krijgt vuistslag van voorbijganger


Een 10 jarige jongen uit Doetinchem liep 2 februari omstreeks 16.10 uur met zijn vriendje op het fietspad op de rechterrijstrook toen een tegemoet komende man op een fiets zonder enige reden of woord de jongen een vuistslag op zijn linkerkaak gaf. De jongen heeft hiervan aangifte gedaan.


Doetinchem - winkeldiefstal


Bij een winkeldiefstal van 2 agenda's is op 3 februari, omstreeks 15.00 uur in de Hamburgerstraat een 14 jarig meisje uit Doetinchem aangehouden.Ze verklaarde de diefstal samen met een vriendin van school te hebben gepleegd. De verdachte wordt doorverwezen naar bureau Halt.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --