Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


4 februari 2004


Zutphen - steekpartij in woning


In de nacht van 3 op 4 februari omstreeks 01.00 uur heeft in een woning aan de Marsweg een steekpartij plaats gevonden.In de woning bevond zich een 54 jarige man uit Zutphen die was gestoken.Hij vertelde dat er ruzie was ontstaan in de gang waarbij een 40 jarige inwoonster uit Zutphen hem met een mes in zijn rug heeft gestoken.De vrouw is korte tijd later elders in Zutphen aangehouden en voor verder verhoor meegenomen naar het bureau. Het slachtoffer is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Vorden - snelheidscontrole


Op 3 februari is aan De Horsterkamp omstreeks 21.20 uur een snelheidscontrole uitgevoerd. Dit leverde binnen 30 minuten tijd zes snelheidsovertredingen op waarvan de hoogst gemeten snelheid 67 km/u bedroeg.


Zutphen - hennepkwekerij


Natte- en geblindeerde ramen deden vermoeden, dat er bij een flat aan de Haydnstraat mogelijk een hennepkwekerij werd geëxplodeerd. Toen de wijkagent dan ook met collega's de deur forceerde bleek de gedachte juist. In twee slaapkamers werden kwekerijtjes aangetroffen en men was de keuken ook gereed aan het maken voor dit doel. Alles is in overleg met de officier van justitie direct vernietigd en de bewoner die niet werd aangetroffen zal nog worden verhoord. De wijkagent is gespitst op dergelijke kwekerijen en wie weet volgt er binnenkort weer een ontmanteling !


Eerbeek - slachtoffer ongeval overleden


De 75-jarige Brummenaar die afgelopen donderdag na een aanrijding op de Apeldoornse-weg in Eerbeek met zijn auto in het kanaal was beland en in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd vervoerd blijkt gisterenavond te zijn overleden.


Laren - op pad met routeplanner


Een inwoonster uit Bennebroek is gisterenavond omstreeks 18.30 uur met haar auto vast komen te zitten in een bouwland aan de Nieuweweg. Zij had haar rit richting Lochem via de routeplanner goed voorbereid en verbaasde zich al dat zij in het buitengebied terecht was gekomen. Toen zij uiteindelijk in een bouwland vast kwam te zitten was de hulp van de politie en een boer met een 4-wheel drive onontkoombaar. Of de routeplanner of de vrouw ergens een afslag hebben "gemist" is niet duidelijk geworden.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --