Dienstenbond CNV

CNV Dienstenbond belegt ledenvergadering bij VDS 04-02-2004

De CNV Dienstenbond nodigt al haar leden bij Van Dijk Studieboeken uit voor een ledenvergadering om te spreken over de voortgang in de onderhandelingen over de nieuwe CAO. Wij stellen prijs op uw mening en hopen dat u met zoveel mogelijk komt.

Van Dijk Studieboeken en de CNV Dienstenbond hebben inmiddels een paar keer gesproken over de nieuwe CAO van VDS. Het overleg dat gepland stond voor 27 januari is niet doorgegaan omdat een van de onderhandelaars ziek was. Nu staan er nog twee overlegdata gepland voor woensdag 11 februari van 9.00 tot 13.00 uur en maandag 16 februari van 9.00 tot 12.30 uur. Daarna denken wij een goed beeld te hebben van de overeenkomsten en verschillen van mening over diverse CAO-onderwerpen. Daarom willen wij u uitnodigen voor een ledenvergadering op

dinsdag 17 februari om 17.00 uur

in VDS 2 om met u te praten over de stand van zaken in de CAO-onderhandelingen. In ieder geval zullen daar de volgende belangrijke onderwerpen aan de orde komen: VUT/pre-pensioen, de tantiemeregeling en de eenmalige resultaatgerelateerde loonsverhoging. Daarnaast zullen we ook spreken over de andere onderwerpen die in het kader van de CAO-onderhandelingen aan de orde zijn geweest.

Wij stellen prijs op uw mening en hopen u op dinsdag 17 februari allen te ontmoeten.

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met bestuurder Jeroen Warnaar, tel: (055)5772640 of email: j.warnaar@cnvdibo.nl.