NFO TRENDBOX BV

Trendbox verzelfstandigd uit TNS/NFO

In goed onderling overleg tussen het management van Trendbox en TNS PLC is besloten om Trendbox BV vanaf januari 2004 als zelfstandig bedrijf voort te zetten.

De afgelopen jaren was Trendbox onderdeel van NFO Worldgroup. In de loop van 2003 werd dit netwerk overgenomen door TNS. Op termijn zou dit voor Trendbox hebben betekend dat het toegevoegd zou worden aan TNS NIPO, sinds 1999 de werkmaatschappij van TNS in Nederland. Zowel TNS als Trendbox zijn van mening, dat het voor beide partijen beter is om Trendbox als zelfstandig bedrijf verder te laten gaan. Trendbox behoudt toegang tot bepaalde diensten van het TNS netwerk.

Sam van der Feltz, Director Northern Europe van TNS PLC, hierover: 'Met TNS NIPO heeft TNS in Nederland reeds een belangrijke vertegenwoordiging. Voor Trendbox zagen we onvoldoende aanknopingspunten voor groei, en om de door ons gewenste synergievoordelen te behalen. Vandaar ons aanbod aan Trendbox om te verzelfstandigen'.

Goos Eilander, algemeen directeur van Trendbox BV: 'Dezelfde conclusie hadden we enige tijd geleden al getrokken. Integratie van Trendbox binnen TNS zou teveel risico met zich meebrengen voor de eigenheid van het bedrijf, en voor verlies aan identiteit. In de verzelfstandiging zien wij een geweldige kans om Trendbox verder voort te zetten'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Trendbox
Tel: 020 - 669 4414
Goos Eilander
(algemeen directeur)
goos.eilander@trendbox.nl

TNS

020 - 522 5444
Sam van der Feltz
(Director NEuro)

Of een bezoek brengen aan onze website: www.trendbox.nl


04 feb 04 07:01