Eemland noord

Utrecht 04-02-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Aangehouden voor openstaande boetes

BAARN De politie heeft in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 februari een man aangehouden omdat hij nog drie bekeuringen open had staan.

Omstreeks 03.40 uur zagen agenten een voertuig op het industrieterrein de Drie Eiken rijden. De bestuurder kreeg een stopteken en werd aan de kant gezet. Tijdens de controle bleek dat de 33-jarige bestuurder uit Huizen nog drie boetes had openstaan. De man werd aangehouden en ingesloten op het bureau. Uiteindelijk werden de boetes door een vriend betaald en kon de man weer naar huis.

Drie mannen aangehouden

BAARN In de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 februari heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van inbraak en diefstal uit een bedrijf.

Agenten zagen tijdens de surveillance drie personen zich verdacht ophouden in de omgeving van het stationsplein. Omstreeks 01.50 uur hoorde de agenten plotseling glasgerinkel en constateerde dat een ruit was gesneuveld bij een winkel. De drie personen waren inmiddels weg.

Op de kruising Stationsweg met de Vondellaan zagen de agenten de twee van de drie in een auto stappen. Achter het stuur zat de derde verdachte. De mannen 27 en 43 jaar uit Bunschoten/Spakenburg en een 43-jarige man uit Amersfoort werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. In de auto trof de politie een groot aantal inbrekerswerktuigen aan.