Rijn & Venen 09.10 uur

Utrecht 04-02-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeerscontrole
WOERDEN In de nacht van dinsdag op woensdag is een verkeerscontrole gehouden op de Kromwijkerdijk en s-Gravensloot. De controle werd gehouden omstreeks 23.15 uur. In Kromwijkerdijk werden 8 automobilisten bekeurd voor het negeren van een gesloten verklaring en in s-Gravensloot voor dezelfde verkeersovertreding één bekeuring uitgeschreven.

Op de s-Gravensloot werd ook eerder op de avond gecontroleerd op sluipverkeer. Hiervoor werden 6 automobilisten bekeurd.

Kind aangereden
MAARSSEN Op dinsdag 3 februari heeft op het Zebraspoor een verkeersongeval plaatsgevonden. Omstreeks 16.30 uur reed een 35-jarige man uit Maarssen met zijn auto de oprit af. Tijdens het achteruit rijden, raakte hij een 7-jarig jongetje uit Maarssen, dat daar aan het spelen was. Het kind is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeersongeval
MAARSSEN Op dinsdagmiddag 3 februari heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Safariweg.

Omstreeks 15.40 uur reed een 59-jarige man uit Lopik met zijn autobus over het Bisonspoor. Op het kruispunt met de Safariweg verleende hij geen voorrang aan een 27-jarige taxichauffeur uit Nieuwegein. Hierdoor ontstond een aanrijding. In de taxi zaten naast de taxichauffeur nog vier inzittenden, in de leeftijd van 6 tot 13 jaar. De 12-jarige en 13-jarige inzittenden, beiden uit Maarssen, zijn met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Ook de taxichauffeur is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De overige 2 inzittenden van de taxi en de bestuurder van de autobus bleven ongedeerd.

Snelheidscontrole
WOERDEN Op dinsdagmiddag 3 februari is een man bekeurd voor het overschrijven van de maximum toegestane snelheid. De 55-jarige man (woonplaats onbekend) reed over de Rijksweg A12 met ongeveer 150 km/h. De man werd aangehouden en kreeg een bekeuring voor te hard rijden.