Ingezonden persbericht


Griep en laserbehandeling zorgen voor trainingsachterstand Rotterdamse

Gravenstijn zegt af voor Tournoi de Paris

ROTTERDAM - Judoka Deborah Gravenstijn heeft zich gisteren, dinsdag 3 februari, bij bondscoach Marjolein van Unen vanwege een trainingsachterstand afgemeld voor deelname aan het Tournoi de Paris. Dit evenement staat voor het komend weekeinde in Parijs-Bercy op de agenda.

De pupil van Jan de Rooy kreeg na deelname aan het Nederlands kampioenschap voor clubteams te kampen met een hardnekkige griep. Bovendien werd beide ogen van de Rotterdamse door bemiddeling en steun van de nieuwe partner van het Deb Team, Eye Wish Groeneveld, vorige week in de BCC-kliniek in Oostburg met een laser behandeld. De nummer drie van het laatste WK in Japan hoeft daardoor tijdens wedstrijden voortaan geen contactlenzen meer te dragen.

Trainingkamp Japan

Vorig jaar miste Gravenstijn, na een schouderoperatie, ook al het Super A-toernooi in Parijs dat te boek staat als het officieuze WK. Gravenstijn hoopt de opgelopen trainingsachterstand in de voorbereiding op de Olympische Spelen van Athene in de komende maanden te compenseren met een trainingskamp in Japan. Deze stage zal mogelijk worden gemaakt door de financiele steun van twee partners van het Deb Team. Naast Eye Wish Groeneveld trad ook de Van Gils Store in Rotterdam eveneens toe tot het Deb Team.

Nadere informatie

Ardie den Hoed 06-53.45.05.23 of adenhoed@fastforward.nu


---- --