Ingezonden persbericht

Nieuw occasionplatform Auto.nl maakt vliegende start

'S GRAVELAND, 20040204 -- Onlangs is de nieuwe onafhankelijke autoportal www.auto.nl gelanceerd, een initiatief van Wonders internetpublishers. Auto.nl biedt zowel particulieren als autobedrijven de gelegenheid om op een professionele maar toch eenvoudige wijze occasions te adverteren op de drukbezochte site. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om autogerelateerde producten, zoals accessoires en onderdelen, te koop aan te bieden en deel te nemen aan het vraag & antwoord forum. Auto.nl moet uitgroeien tot het internetstartpunt voor de meer dan gemiddeld in auto's geïnteresseerde Nederlander.


Door de unieke domeinnaam 'www.auto.nl' maakte het nieuwe platform een vliegende start. Nu al weten dagelijks duizenden autoliefhebbers de site te vinden.

Vergelijker
Met de zojuist geïmplementeerde "Vergelijker" is het voor de bezoeker mogelijk om met een paar klikken van de muis verschillende occasions op eenvoudige wijze naast elkaar te zetten en op detail te vergelijken.

Rapportages
Wekelijks worden de zakelijke adverteerders uitvoerig gerapporteerd over de resultaten van het geplaatste occasionaanbod. Denk hierbij o.a. aan het aantal vertoningen en reacties per occasion. Met deze informatie heeft de adverteerder voortdurend een duidelijk beeld van het effect van adverteren op Auto.nl.

Koppeling CustomerConnect
Met OEC Nederland b.v. (ontwikkelaar van het bekende CustomerConnect en Autopresentatie) is een koppeling gerealiseerd. Gebruikers van de CustomerConnect en Autopresentatie software kunnen de occasions automatisch plaatsen op Auto.nl.
Op termijn wordt ook aan gebruikers van andere providers en software de gelegenheid geboden om automatisch te adverteren op Auto.nl.

Auto.nl is een initiatief van Erik Keegstra en Viktor Franzen, oprichters van Wonders.
Zij hebben ruime ervaring met het inrichten van internetcommunities en de automotivebranche.




Ingezonden persbericht