Ingezonden persbericht

Servicedienst Koksmaat overgedragen

EINDHOVEN, 20040204 -- Eindhoven 4 februari 2004. De Koksmaat B.V. in Eindhoven, leverancier van grootkeukenapparatuur, heeft besloten tot een ingrijpende wijziging van de organisatie. Vanaf 1 januari richt de onderneming zich namelijk nog uitsluitend op verkoop van grootkeukens. Directeur C. Banning van De Koksmaat heeft deze strategische beslissing genomen als onderdeel van het te voeren beleid om de efficiency van de onderneming nog verder te verhogen.


De serviceactiviteiten van De Koksmaat, alsmede de daaraan gerelateerde personeelsleden, zijn overgedragen aan Bedrijfskeuken Service B.V., statutair gevestigd in De Wijk (provincie Drenthe) en opererende vanuit Eindhoven.
Bedrijfskeuken Service is een merk- en producent-onafhankelijke serviceverlener met de ambitie om de beste serviceverlener van grootkeukens (commercieel te exploiteren keukens) te worden in de Benelux, gespecialiseerd in plaatsing, correctief en preventief onderhoud.
Algemeen directeur A. Bruintjes voorziet op relatief korte termijn dat meer leveranciers van grootkeukens de serviceafdelingen zullen afstoten. Er hebben al enkele gesprekken tussen Bedrijfskeuken Service en leveranciers van grootkeukens plaats gevonden die deze 'trend' onderstrepen.