Ingezonden persbericht


===== PERSBERICHT =====

Hoofddorp, woensdag 4 februari 2004

Norman/SHARK biedt Norman Virus Control software aan voor voormalige eSafe gebruikers.

Hoofddorp, 4 februari 2004 - Norman/SHARK BV biedt met ingang van vandaag gratis gebruik van haar anti-virusprogramma Norman Virus Control aan voor voormalige Aladdin eSafe desktop privé-gebruikers. Aanleiding voor deze actie is het besluit van Aladdin om de verdere ontwikkeling van haar eSafe desktop antivirusproduct voor privé- en thuisgebruik te staken, en geen nieuwe virusdefinitiebestanden meer uit te geven.

"De meest recente ontwikkelingen op virusgebied, zoals bijvoorbeeld de uitbraak van het MyDoom virus, laten opnieuw zien dat virusbescherming een absolute noodzaak is. Om de huidige eSafe desktop privé-gebruikers niet onbeschermd te laten, stellen wij hen een gratis licentie van Norman Virus Control ter beschikking", aldus Volker Ladage, directeur van Norman/SHARK. Deze licentie heeft een looptijd van zes maanden en bevat alle in deze periode uitkomende definitiebestanden en programma-upgrades.

Voormalige eSafe privé-gebruikers kunnen zich voor een gratis licentie aanmelden door een e-mail te sturen naar esafe@norman.nl, zij ontvangen dan een bevestiging met verdere instructies en uitleg.

Inschrijven voor deze actie kan tot 1 maart 2004.