Ingezonden persbericht


Persbericht


VAI organiseert op 5 februari de workshop Migreren naar Windows XP/2003? Praat met een collega!


Klanten vertellen over hun ervaringen


Veenendaal, 12 januari 2004 Een migratie- of standaardisatietraject is vaak een uitgelezen moment om de ICT-infrastructuur en applicatieomgeving van een organisatie opnieuw gestructureerd op te zetten en te behouden. Tijdens een dergelijk proces dienen allerlei keuzes gemaakt te worden. Hoe krijgt en behoudt een organisatie controle over de gerealiseerde ICT-infrastructuur? Hoe kan de gebruikerstevredenheid verhoogd worden en de time to market van nieuwe of gewijzigde applicaties verbeterd worden? Organisaties krijgen antwoord op deze vragen tijdens de workshop Migreren naar Windows XP/2003? Praat met een collega! georganiseerd door VAI in samenwerking met vier van haar klanten. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 februari aanstaande op het hoofdkantoor van VAI te Veenendaal.


Tijdens deze workshop worden IT-managers en financieel eindverantwoordelijken geïnformeerd over de mogelijkheden om de ICT-infrastructuur en applicatieomgeving te standaardiseren en onder controle te houden, om zo een blijvend kostenvoordeel en een hoge kwaliteit te bewerkstelligen. De ervaringsdeskundigen die deelnemen zijn: Jan-Willem ten Hove (ICT-manager Stichting Hendrik van Boeijen), Gerard de Rooy (Hoofd Infrastructuur Erasmus Verzekeringen), Rob Hendriks (ICT-manager Rijksmuseum) en Jerry Hager (spreekt vanuit zijn ervaring als Hoofd Platformbeheer; het beheren van complexe omgevingen bij de Koninklijke Marechaussee). De problematiek wordt vanuit verschillende invalshoeken zoals de organisatie, cultuur, techniek en hulpmiddelen belicht en vertaald naar de specifieke situatie van de aanwezige deelnemers.


Het programma start om 12:30 uur met ontvangst en lunch. Rond 17:00 uur is het officiële programma afgelopen en vindt er een informele borrel plaats. Deelname aan dit seminar is geheel kosteloos en interessant voor IT en financieel eindverantwoordelijken. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website www.vai.nl/events.