Reesink N.V.

PERSBERICHT
Datum: 16 januari 2004

Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders Reesink

Op verzoek van het bestuur van de Stichting Administratiekantoor van Aandelen Reesink, alsmede van een zich daarvoor kwalificerende groep beleggers, zal er op 5 februari a.s. een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders worden belegd. Bij die gelegenheid zal nader worden ingegaan op klaarblijkelijk nog bestaande vragen met betrekking tot het eerdere conflict tussen de raad van commissarissen en de directeur. Voorts komen ter vergadering aan de orde het voornemen van commissarissen om op korte termijn de raad weer op sterkte te brengen, alsook een al eerder door een aandeelhouder ter agendering aangeboden vraag aangaande de bezoldiging van de directeur. Van de gelegenheid zal de directie verder gebruik maken om mededeling te doen over de gang van zaken.

De vergadering op 5 februari zal worden gehouden te Apeldoorn (op nog nader te bepalen locatie) en zal om 10 uur aanvangen. Bezoekers van de vergadering die per NS reizen kunnen zich via 0575 599301 aanmelden voor zonodig te organiseren vervoer.

De agenda en de toelichting daarop liggen vanaf 21 januari 2004 voor houders van aandelen alsmede certificaten daarvan ter inzage ten kantore van de vennootschap, Havenstraat 7 te Zutphen. Deze stukken zijn eveneens te verkrijgen via de ABN AMRO Servicedesk, telefoon 076-5799455.

Directie Reesink N.V.

De handelsondernemingen van Reesink leveren uit voorraad een breed scala producten. Daarbij gaat het om doe-het-zelf artikelen zoals verf en (tuin-) gereedschappen (Reesink Retail B.V.), walserijproducten (Reesink Staal B.V.) en tractoren, machines en gereedschappen voor de 'groene' -d.w.z. de agrarische en bosbouw- sector (Reesink Technische Handel B.V. en Kamps de Wild B.V.). Daarnaast importeert Kamps de Wild B.V. een complete lijn grondverzetmachines en levert Dutec B.V. industriële verbruiksgoederen, onder andere toegepast in de aandrijftechniek en de pneumatiek. Voorts verleent Interlogica B.V. diensten met betrekking tot logistiek en automatisering, primair aan de broers en zusters binnen de Reesink-groep

---- --