STICHTING RIONED

Prins Willem-Alexander spreekt over riolering

Jaarbeurs Utrecht - 5 februari

ZKH de Prins van Oranje houdt op de RIONED-dag de openingstoespraak. De RIONED-dag is het jaarlijkse evenement voor iedereen die betrokken is bij riolering en water in de stad: bestuurders, managers, technisch specialisten, adviseurs en leveranciers. De Prins spreekt vanuit zijn betrokkenheid bij de ontwikkelingen in het waterbeleid, onder meer als voorzitter van de Commissie Integraal Waterbeheer.

Aansluitend op de toespraak van Prins Willem-Alexander vindt een discussie plaats over de toekomst van de riolering en afvalwater. Het panel wordt gevormd door prof. F. Clemens (hoogleraar rioleringstechniek), K. van der Hoeven (voorzitter Bond van Nederlandse Architecten), G. Geldof (adviseur) en H. Gastkemper (directeur Stichting RIONED).

De ontvangst begint om 8.30 uur. De Kroonprins spreekt om 9.30 uur.
---

Naar aanleiding van de openingstoespraak zal in de loop van 5 februari nog een persbericht verschijnen. Vanaf uiterlijk 16.30 uur zijn vakfoto's digitaal en zonder kosten beschikbaar.

Pers kan zich telefonisch of via de e-mail voor de RIONED-dag aanmelden.

Stichting RIONED is het kenniscentrum voor de rioleringszorg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hugo Gastkemper, directeur.

Stichting RIONED
Postbus 133
6710 BC Ede

0318-631111 (tel)

0318-633337 (fax)
info@rioned.org
www.riool.net

21 jan 04 14:27