VNB NATIONALE BEDEVAARTEN


Willibrord Tochten: reizen met inhoud

Onder het nieuwe label Willibrord Tochten presenteert VNB Nationale Bedevaarten in 2004 een aantal bijzondere bestemmingen. Bedevaartplaatsen en heilige plaatsen, die een belangrijke rol vervullen binnen het Christendom, worden aangeboden aan het publiek dat meer wil dan alléén een toeristische reis. De spirituele invulling krijgt nog een extra dimensie als wordt gekozen voor een reis waarbij pastorale begeleiding aanwezig is.

Door dit nieuwe initiatief geeft VNB invulling aan haar streven om niet alleen bedevaartreizen aan te bieden naar Lourdes maar ook naar andere bedevaartplaatsen of heilige plaatsen. Onder de naam Willibrord Tochten worden nieuwe bestemmingen aangeboden, met een eigen reisgids en een eigen gezicht.

Graag willen wij u uitnodigen voor de presentatie van Willibrord Tochten op:

donderdag 5 februari 2004 in het Catharijne Convent te Utrecht, aanvang 10.30 uur.

Als speciale gast is aanwezig kardinaal A.J. Simonis, bisschoppelijk referent voor de bedevaarten. Hij zal officieel het eerste exemplaar van de nieuwe reisgids in ontvangst nemen.

Na afloop willen wij graag met alle aanwezigen het glas heffen om Willibrord Tochten een goede reis te wensen. Tevens zal een eenvoudige lunch worden aangeboden.

Aanvullende informatie is te verkrijgen bij:

VNB Nationale Bedevaarten
Will van Heugten
(073) 681 81 11
will.vanheugten@vnb-nationalebedevaarten.nl

Wij zullen het op prijs stellen om van u te vernemen of u aanwezig kunt zijn.

28 jan 04 11:57