Ingezonden persbericht


Beste redactie,

Op donderdag 5 februari organiseert Cultuur op de Campus in studentenstad Nijmegen het jaarlijkse StudentenKamerFestival (www.kun.nl/stukafest).

Twintig studenten toveren hun kamer voor een avond om tot een mini-theater, waar het publiek vanaf de - al dan niet doorgezakte - bank kan genieten van live optredens. Het programma varieert van cabaret tot literatuur, van theater tot film en van stand up comedy tot muziek (singer-songwriters, folk, band). Omdat de studentenkamers niet veel publiek kunnen herbergen, geeft elke artiest zijn voorstelling drie maal. De bezoekers stippelen een persoonlijke festivalroute uit en treffen elkaar na drie theaterbezoeken op het eindfeest.

Optredens zijn er o.a. van singer-songwriter Marike Jager (winnares Grote Prijs van Nederland 2003), comedian Lambert-Jan Koops (winnaar Culture Comedy Award 2003), Dames voor na vieren (winnaars Holland Casino Podium Prijs 2004) en van het singer-songwriter/cabaret-duo Piepschuim. Het cabaretkwartet Schering & Inslag is de hoofdact van het 'StuKaFest' 2004.

Cultuur op de Campus organiseert een gevarieerd programma van culturele activiteiten op de campus van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Voor het StudentenKamerFestival trekt Cultuur op de Campus eens per jaar naar het stadcentrum van Nijmegen.

Informatie:

www.kun.nl/stukafest: festivalsite met het complete programma en de laatste updates

www.cultuuropdecampus.nl: algemene gegevens over Cultuur op de Campus

Contact:

Voor nadere informatie, foto's van artiesten en dergelijke kunt u contact opnemen met:

Lydia van Aert: 024 3615912 (ma-wo) of l.vanaert@dsz.kun.nl

Tjeerd Aukes of Marja Moerkens (studentenprogrammeurs): 024-3612823 of spc@student.kun.nl

Graag tot ziens op het StudentenKamerFestival!

Met vriendelijke groeten,

Lydia van Aert

PR Cultuur op de Campus

www.kun.nl/stukafest

P.S. Als u een reportage wilt maken van het StudentenKamerFestival, vernemen wij dit graag. We kunnen u dan informatie geven en de artiesten en kamerbewoners op de hoogte stellen van uw komst.

Cultuur op de Campus
Lydia van Aert
Katholieke Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 6, k -1.71
T: 024 - 361 59 12
F: 024 - 361 55 47
E: l.vanaert@dsz.kun.nl
W: www.cultuuropdecampus.nl
De Katholieke Universiteit Nijmegen heet vanaf 1 september 2004 Radboud Universiteit Nijmegen.