BNN

Bottom-marathon laughing matters uitverkocht!

Vanaf donderdag 5 februari presenteert BNN in samenwerking met Mojo Concerts drie dagen het festival of fun, Laughing Matters. Naast diverse cabaretiers en stand-up comedy zoals Klaas van de Eerden, Martijn Oosterhuis, Eric Koller, Schudden, Zusje Voogd en improtheater van Boom Chicago organiseert BNN ook een speciale Bottom-marathon waar de kaarten nu al voor zijn uitverkocht!

Alle zeventien afleveringen van deze populaire Britse serie worden op zaterdag 7 februari achter elkaar vertoond op het festival vanuit de Technische Universiteit in Enschede. Naast de Bottom-marathon, cabaret, stand-up comedy en improtheater is er ook visuele comedy, silent disco en straattheater uit Engeland, Amerika, Ierland, België en Nederland. Maar ook de winnaars van het Leids cabaretfestival én Cameretten zijn van de partij.

Zaterdag komt het 3FM programma SPAM tussen 12.00 uur en 14.00 uur live vanaf het festival met BNN DJ Egbert Jan Weeber. Daarnaast zendt BNN op 17 maart van 21.40 uur tot 22.25 uur een registratie uit met de hoogtepunten van het gehele festival gepresenteerd door Patrick Lodiers.

Laughing Matters vindt plaats van donderdag 5 februari tot en met zaterdag 7 februari in Cultuurcentrum Vrijhof, Universiteit Twente in Enschede. Op donderdag en op vrijdag is de aanvang om 19.30 uur en op zaterdag om 12.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.laughingmatters.nl en kosten 13,-, 15,- of 20,- euro.

BNN

Ingrid Timmer
Coördinator Communicatie
035-6555321