MEDINOVA
http://www.medinova.com


MediNova sluit contracten met MRI-centra

Amsterdam, 5 februari 2004 - MediNova heeft
samenwerkingsovereenkomsten gesloten met het MRI Centrum (vestigingen in Amsterdam en Rotterdam) en met MRI-online (in Delden bij Deventer). Hiermee beschikt MediNova verdeeld over het land over voldoende capaciteit om het diagnostische onderzoek te laten verrichten dat vaak nodig is voordat tot een ingreep kan worden overgegaan.

In de ziekenhuizen bestaan voor MRI-onderzoek wachttijden van gemiddeld twee tot drie maanden. Het MRI Centrum en MRI-online kennen deze wachttijden niet. De patiëntdiagnostiek kan dus snel plaatsvinden, waarna eveneens snel behandeling in een van de MediNova klinieken mogelijk is. Komen patiënten niet via MediNova in de centra, maar via een ziekenhuis waar zij op een wachtlijst staan, dan wijzen de centra hen erop dat snelle behandeling in een van de MediNova klinieken eveneens tot de mogelijkheden behoort. Diagnostiek in deze centra komt doorgaans in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.

MediNova is het eerste netwerk van dagklinieken in Nederland. MediNova stelt de cliënt centraal en biedt deze persoonlijke aandacht en een optimale service. Ongeacht of het om verzekerde of onverzekerde zorg gaat, kan iedereen bij MediNova terecht. Zonder wachtlijsten, maar met de modernste apparatuur, een klantvriendelijke houding, een professionele uitstraling en een hoge mate van efficiency. MediNova beschikt over drie centra:

- Klein Rosendael, gespecialiseerd in plastische chirurgie, algemene chirurgie, orthopedie en radiologie

- OMC Haarlem, gespecialiseerd in oogheelkunde en refractiechirurgie

- Zestienhoven, gespecialiseerd in plastische chirurgie, orthopedie en hand- en voetchirurgie.
MediNova is lid van de Nederlandse Raad voor Particuliere Klinieken.

Voor meer informatie (