Dienstenbond CNV

Hoe gaat met met Fugro Inpark?

05-02-2004

Bijna een jaar geleden stond Fugro Inpark voor een ingrijpende reorganisatie. Ongeveer 80 vaste arbeidsplaatsen moesten verdwijnen. Daarnaast was er veel onduidelijkheid voor ex-Nuon medewerkers. De vraag is hoe het nu gaat met zowel degenen die ontslagen zijn als de achterblijvers.

Op dinsdag 17 februari is de CNV Dienstenbond, samen met FNV Bondgenoten, uitgenodigd om de reorganisatie van begin 2003 te evalueren. Om enigszins beslagen ten eis te komen, willen wij u om informatie vragen. Het gaat om de volgende zaken.

Sociaal plan

* Wat vindt u van het afgesproken sociaal plan? Kan het de toets der kritiek doorstaan? Is het duidelijk en leesbaar? Wat vond u goed en wat heeft u erin gemist?

* Heeft Fugro Inpark zich gehouden aan de gemaakte afspraken?
* Wat is goed gegaan en wat had anders gekund/gemoeten?
* Wat vindt u van de rol van de ondernemingsraad?
* Bent u voldoende op de hoogte gesteld door de OR, uw werkgever en de CNV Dienstenbond?

* Hoe gaat het nu met Fugro Inpark? Gaat het weer wat beter of verwacht u een nieuwe reorganisatie?

Situatie ex-NUON medewerkers

* Is de situatie met betrekking tot het bestaande NUON sociaal plan en het opstellen van de ontslaglijst bij Fugro Inpark inmiddels opgelost?

* Zo ja, naar tevredenheid of zo nee, waarom niet?

U bent ontslagen?

* Als u op de ontslaglijst stond, is tegen u een ontslagprocedure gevoerd. Hoe is dat gegaan?

* Bent u voldoende begeleid en heeft u inmiddels ander werk?
* Wat zijn uw ervaringen met het UWV/Gak en met het CWI?

Uw reactie
Graag ontvangen wij uw schriftelijke reactie per email (w.burggraaf@cnvdibo.nl) voor 17 februari as. Wij zullen uw punten kort en krachtig inbrengen in het overleg en u daarvan verslag doen.

Geen bericht betekent goed bericht. Het is in uw belang om te reageren, zodat de medewerkers en de directie van Fugro Inpark daar iets van kunnen leren. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw ervaringen met de CNV Dienstenbond.

Vragen?
Vragen en/of opmerkingen kunt u doorgeven aan bestuurder Wim Burggraaf, tel: (055)5772640 of email: w.burgraaf@cnvdibo.nl.