Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


5 februari 2004


Vaassen - Man valt van dak


Woensdagochtend rond 10.40 uur is tijdens werkzaamheden een 56 jarige inwoner uit Lunteren van het dak gevallen. Op het dak van een pand aan de Ganzenebbenweg werden werkzaamheden uitgevoerd. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Er wordt een onderzoek ingesteld.


Heerde - Verkeerscontrole


Woensdagochtend werd op de Brinklaan een verkeerscontrole gehouden. Hierbij zijn de volgende bekeuringen gevallen: acht maal voor het niet dragen van de autogordel en een (1) maal terzake een verlopen APK.


Elburg - Inbraak in auto


In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een personenauto. Deze stond geparkeerd aan de Kreengoedweg. Er werd een ruit vernield en uit de auto verdwenen drie uitneembare Renault autostoelen en een Renault kinderzitje.


Wezep - Diefstal uit bedrijf


Bij een bedrijf aan de Acaciastraat werd in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Men heeft een raam opengebroken en uit verschillende ruimtes werd computerapparatuur weggenomen.


Ermelo - Ongeval


Een 16 jarige bestuurster van een scooter is woensdagmiddag rond 13.30 uur licht gewond geraakt. Zij reed over het fietspad aan de Putterweg. Langs de kant van de weg stond een 28 jarige automobilist uit Putten. Op het moment dat het meisje langsreed, opende de man zijn portier aan de passagierszijde. Het meisje reed tegen het portier en kwam ten val. Zij had letsel aan haar heup en enkel en werd overgebracht naar het ziekenhuis.


Ermelo - Inbraak in woning


Woensdag werd ingebroken in een woning aan de Amanietlaan. Weggenomen werden onder andere een tv, pc, dvd-speler en een onbekend geldbedrag. Men wist binnen te komen door een raam te forceren.


Harderwijk - Man geslagen


Een 49 jarige inwoner uit Harderwijk werd vannacht rond 01.30 uur meerdere malen geslagen door twee mannen. De man liep op de rotonde Westermeenweg/Stadswei en werd bijna omver gereden door een auto. De man maakte een handgebaar, waarop de auto stopte en drie mannen uitstapten. Twee van de drie mannen sloegen de Harderwijker meerdere malen op zijn hoofd en reden vervolgens weg richting centrum. De man had een flinke hoofdwond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in.


Einde berichten


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --