Gemeente Westerveld

5-2-2004
Subsidieaanvragen Cultuurbereik Drenthe

Tot 15 april 2004 kunnen culturele instellingen, verenigingen, stichtingen en Drentse gemeenten een subsidieaanvraag indienen voor activiteiten in het kalenderjaar 2004 bij de provincie Drenthe. De subsidie kan worden aangevraagd in het kader van het Actieprogramma Cultuurbereik Drenthe.

Het doel van het Actieprogramma Cultuurbereik is een forse impuls te geven aan een hoogwaardig cultuuraanbod en zoveel mogelijk mensen in aanraking laten komen met kunst en cultuur.

Met het Actieprogramma Cultuurbereik wil de provincie culturele activiteiten stimuleren en samenwerking tussen gezelschappen en podia bevorderen, alternatieve podia de ruimte geven en cultuurgoed zichtbaar maken. Andere aandachtsgebieden zijn het wegwijs maken van kinderen en jongeren in de wereld van kunst en cultuur en het bevorderen van ontmoetingen tussen verschillende culturen.

Het Actieprogramma Cultuurbereik loopt tot en met 2004. De sluitingsdatum van 15 april geldt voor de onderdelen Cultuurbereik en Cultuur en School. Voor Beeldende Kunst en Vormgeving gelden afwijkende termijnen.

Op de websites van de provincie, www.drenthe.nl en www.drenthe.info, vindt u meer informatie over het Actieprogramma. U kunt de informatie ook vinden op www.cultuurbereik.drenthe.nl
Hebt u vragen, dan kunt u met de afdelingen van de provincie bellen of mailen voor informatie.

Provincie Drenthe:
Cultuurbereik:
Gerrit Kamstra (g.kamstra@drenthe.nl) provincie Drenthe, telefoon: 06- 52443889.
Evelien Alkema (e.alkema@drenthe.nl), provincie Drenthe, telefoon: 0592-365691.
Cultuur en School:
Sebastiaan Vos (s.vos@drenthe.nl), provincie Drenthe, telefoon: 0592-365609.